Uppdatera din inredning

Dags att byta ut något därhemma? Du är trött på dina färgval och soffan är bara fel? Du har möblerat om på alla logiska sätt (och ärligt talat några ologiska varianter också). Inredningstidningar ger bra tips men ändå är det något du saknar. Du behöver inte alltid stora förändringar för att nå stora förbättringar.

Satsa på belysning

Är det en kategori av inredning du ska satsa på, också för din hälsas skull, så är det belysning. Få inredningsdetaljer kan sänka stämningen i ett rum som ett riktigt dåligt ljusinsläpp och lampor som känns som billig gatubelysning. På samma sätt kan rätt belysning lyfta vilket utrymme som helst. Genom att välja lampor med omsorg kan du framhäva sånt du gillar särskilt mycket samtidigt som du skapar mysfaktor. Ta en titt på detta utbud så inser du hur oändliga möjligheterna är att trolla med ljus.

Personlig inredning

Även om du gärna skulle kopiera de finaste uppslagen i inredningstidningarna, skulle du kanske inte tycka att det är lika hemtrevligt i verkligheten som på bild. Hemligheten är att följa din egen instinkt och dina egna drömmar. Våga satsa på den där designervasen som du spanat in eller ställ fram senaste loppisfyndet på en piedestal – om det känns som du! I ditt hem är det du som ska trivas.